Hoe gaat het met VVO5?

Het was alweer even geleden dat jullie wat hoorden van het sterrenensamble van VVO5. Dat is opzich ook logisch, want geen bericht is goed bericht. Toch vonden we het tijd om jullie even op de hoogte te brengen van het wel en wee rondom ons team.

Het gaat namelijk inderdaad erg goed met VVO5. We zijn namelijk al drie maanden ongeslagen en dat mag best knap genoemd worden. Doordat een oefenwedstrijd tegen VDZ gestaakt werd (het had te maken met de scheidsrechter, echt waar!), is er officieel sinds 20 november 2016 geen wedstrijd verloren. En om het feest nog groter te maken, die ongeslagen periode houdt in ieder geval nog een week aan.

Europa League
En omdat het zo goed gaat de laatste weken is een delegatie van VVO5 in gesprek geweest met de UEFA. Eind mei zullen wij meedoen aan de voorrondes voor de Europa League. De tickets zijn al geboekt, de bestemming is nog onbekend. Er moet nog geloot worden. We zullen u van deze trip uiteraard op de hoogte houden via onze Facebookpagina. We hopen tijdens die trip ook ons nieuwe teamtenue te kunnen presenteren. Zie ook ‘de zoektocht‘.

Vallen de inkomsten uit de Europa League tegen, dan kan het ook zomaar zijn dat het alleen nieuwe inloopshirts worden.

E-sporter
Maar niet alleen op het veld moet gepresteerd worden bij VVO5, ook aan de randzaken wordt gedacht. Elke eredivisieclub pronkt tegenwoordig met een E-sporter. Een gamer die zijn club vertegenwoordigd in de online eredivisie. Vitesse heeft Paskie Rokus al gestrikt, die meteen al indruk maakte. Maar VVO5 wil ook een eigen E-sporter. Binnenkort zal er een kwalificatietoernooi plaatsvinden bij Sander MvdB. Inschrijven is noodzakelijk, de loting zal vooraf verricht worden. Je dient in ieder geval overweg te kunnen met een playstation 4 en een hart te hebben voor VVO5. Je zult ons moeten vertegenwoordigen op de sociale media.

VVO 5-song
Tot slot kunnen we u ook melden dat er nog steeds werk wordt gemaakt van een VVO5-song. Een delegatie, bestaande uit Jop van Beukering, Romario Gerritsen, Jelle Egging, Tim Wijnhoff, Sebastiaan van der Neut, Job van de Oever, #Jandouwevanderneut, Sander Mol en Sander Maassen van den Brink, hebben wat inspiratie opgedaan in Westervoort tijdens de singelrelease van William Bonne. Het lijkt erop dat onze song een Nederlandstalig-tintje gaat krijgen.

We zijn nog wel op zoek naar een geschikte zanger om met ons het vvo5-lied op te nemen. Mocht u interesse hebben (Jorny Evers kost ons teveel geld), dan horen wij dat graag.

Tot zover de update over VVO5 voor nu. Op 19 februari zijn we bij u terug, dan zal VDZ5 overigens klop hebben gekregen en is VVO5 al bijna vier maanden ongeslagen. Een record!

#Sander Maassen van den Brink

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.