Seizoen is weer begonnen

De bladeren vallen weer van de boom, de regendruppels zijn er weer regelmatig. Het wordt dus tijd om weer te voetballen. VVO 5 heeft ondanks een vierde plaats van het afgelopen seizoen ervoor gekozen om het Europese voetbal te laten schieten. Hetzelfde geldt overigens voor het bekervoetbal. Maar niet getreurd, de fans zullen uiteraard een fit en scherp ogend VVO5 aan de aftrap zien van het nieuwe seizoen.

Hoe dat komt? We hebben een trainingsstage gedaan in Breda, om zo toch nog het Europese gevoel te krijgen. Een oefenwedstrijd daar werd natuurlijk met overtuiging gewonnen, zo werd de lijn vanuit het vorige jaar doorgezet. Daarna was het de taak aan de Trekvogels uit Nijmegen om VVO 5 het vuur aan de schenen te leggen. Dat lukte aardig, maar mede door een geweldige solo van Tim (of was het Messi?), kantelde de wedstrijd volledig en trokken wij uiteraard weer aan het langste eind in deze, inmiddels, traditionele oefenwedstrijd aan het begin van het seizoen.

Maar omdat het dit jaar toch wat moeizaam ging tegen de Trekvogels, werd er ook nog geoefend bij en tegen VDZ. Hier zouden we het goede gevoel moeten kweken dat wij meenemen naar de competitie. Maar binnen een half uur stond het toch 2-0 voor VDZ, door verschrikkelijke fouten aan onze zijde. Gelukkig konden ze er aan de kant van VDZ ook wat van en zo stond het binnen no-time ook weer 2-2. En dan zijn wij ook de beroerdste niet, dan zorgen we er ook voor dat de thuisploeg na afloop ‘gewoon’ met lege handen staat.

Drie keer winst dus én twee keer een achterstand van meerdere doelpunten weten weg te poetsen, dat biedt hoop voor de competitiestart. De competitie begint voor VVO 5 alleen iets later dan gepland, door een sterfgeval bij OBW. Daardoor zullen wij zondag 7-10 voor het eerst aantreden. Wanneer Jonge Kracht dit verhaal leest, weten ze in ieder geval wat ze te wachten staat.

Nu wij nog…

Tot de volgende update!

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.